לתבנית 15X26 ס"מ

לשכבת הביסקוויטים:

  • 1 ו-1/4 שרוולי פתי בר

  • 1 כף קפה נמס

  • 1 כוס מים פושרים

לשכבת הקרם:

  • 2 חבילות טופו רך green
  • 1 כוס שמן קוקוס (נוזלי)
  • ¾  כוס סירופ מייפל טבעי
  • 2 כפיות תמצית וניל

לקישוט:

  • 2 כפיות אבקת קקאו איכותי

  1. מכינים את הקרם- מכניסים את כל מרכיבי הקרם לבלנדר וטוחנים עד לקבלת משחה חלקה

  2. מרכיבים את העוגה: מערבבים בקערה אבקת קפה נמס ומים פושרים.

  3. טובלים ביסקוויט בקפה (טבילה מהירה וקצרה) מסדרים בשכבה אחידה בתחתית התבנית

  4. יוצקים מעל שליש מכמות הקרם ומיישרים. מסדרים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה ומעל שליש נוסף של הקרם ושוב ביסקוויטים וקרם

  5. מיישרים את השכבה האחרונה של הקרם ומפזרים מעל אבקת קקאו

  6. מעבירים למקרר ללפחות 3 שעות לפני שמגישים