• כוס וחצי קמח שקדים שופרסל green 
  • 3 ביצים מופרדות לחלבון וחלמון 
  • שליש כוס סוכר קוקוס (אפשר להמיר בכל ממתיק)
  • רבע כוס שמן קוקוס (אפשר להמיר בשמן זית או בכל שמן)
  • אבקת סוכר לקישוט

  1. ב-2 קערות, nפרידים לחלבון וחלמון. את החלבון מקציפים עד שמגיע לקצף לבן ועמיד
  2. מוסיפים בהדרגה סוכר קוקוס ומקציפים לעוד 3 דקות על הילוך מהיר
  3. מכניסים למיקסר גם את החלמונים. ברגע שיש בועות מוסיפים את השמן קוקוס ואז את הקמח שקדים
  4. אם הקמח שקדים הופך להיות במרקם בצקי וקשה למקסר אותו: אפשר להוסיף קצת מים. מוסיפים את תערובת החלבונים בהדרגה ומערבבים בצורת קיפול אחיד
  5. שופכים לתבנית עגולה משומנת (השתמשתי בקוגלהוף אבל אפשר גם עגולה/אינגליש קייק) קוטר 16.5 ס״מ. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות טורבו ל-35 – 40 דקות
  6.  מוציאים ונותנים לזה להתקרר 10 דקות מחוץ לתנור. מפזרים אבקת סוכר מעל

View this post on Instagram

A post shared by Shayna | Pro healthy lifestyle (@shaynzzz)