• 1 לקט קולסלואו (כרוב וגזר) שופרסל

לרוטב:

  •  1 כף סילאן  

  • 1 כפית שום גבישי

  • 1 כפית שטוחה מלח

  • 1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס

  • 3 כפות רוטב סויה

  • 4 כפות חומץ

  • 2 כפות שמן שומשום

  • 1/2 כוס בוטנים קלויים קלופים חתוכים גס

לנודלס קראנץ':

  • 1/4 חבילת איטריות שאוהבים

  • קצת שמן לטיגון

להגשה:

  • בצל ירוק

  1. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הנודלס עד להזהבה
  2. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב
  3. בקערה גדולה מניחים לקט כרוב וגזר מערבבים עם הרוטב מפזרים מעל נודלס ובצל ירוק ומגישים

שלושה סלטי כרוב קלים להכנה>