• חבילה של בצק עלים ללא גלוטן של שופרסל green
  • טחינה גולמית אורגנית green
  • סילאן אורגני green
  • שומשום לבן

  1. מפשירים את בצק העלים לפי ההוראות שעל האריזה
  2. מערבבים בקערה 3 כפות סילאן יחד עם 3 כפות טחינה גולמית (כמובן שניתן להשתמש ביותר, מומלץ לשמור על היחסיות הזו – 1:1)
  3. מורחים על גבי עלה בצק שכבה דקה מהתערובת של הסילאן והטחינה הגולמית, ומפזרים מעט שומשום.
  4. מגלגלים מכל צד לכיוון האמצע (עדיף מהרוחב)
  5. מעבירים למקפיא לכ- 20 דק׳ (אם ממהרים זה לא חובה)
  6. מוציאים מהמקפיא, חותכים לעוגיות, מניחים בתבנית אפייה על גבי נייר אפיה
  7. אופציונאלי – אם אתם מעדיפים את העוגיות דקות, אפשר להניח נייר אפייה נוסף על גבי העוגיות, עליו עוד תבנית, ולהכניס לתנור לאפייה, אך לא הכרחי
  8. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות (טורבו), למשך כ- 10-15 דק (תלוי בעוצמת התנור, ועד שהעוגיות מקבלות גוון חום בהיר)
  9. מוציאים, מגישים ובתאבון (מומלץ לאחסן בקופסה סגורה למשך כמה ימים על מנת לשמור על טריות).