• 1 כוס אגוזי פקאן טחונים גס

  • 4 בננות

  • 2 כוסות קמח תופח מנופה

  • 1 כוס סוכר לבן

  • 1 פחית קרם קוקוס

  1. בקערה מניחים את הבננות ומועכים אותן עד לקבלת מחית אחידה
  2. מוסיפים את הסוכר וטורפים יחד
  3. מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים
  4. מוסיפים את הקמח התופח והפקאנים ומערבבים
  5. מעבירים את המסה לתבנית אינגליש קייק מרופדת נייר אפייה ומשומנת
  6. מכניסים את התבנית לתנור ואופים בחום של 180 מעלות במשך כ-35 דקות

עולם שלם של עוגות וקינוחים טבעוניים>