אני אוהבת אוכל קליל וקר בקיץ, ובכלל... אבל במיוחד בקיץ! אוהבת ונהנית לאכול סלטי פירות וסלטים שמשלבים ירקות ופירות באלף אלפי וריאציות, מנה שנותנת לי אנרגיה ולא עוצרת את היום העמוס שלי. 

פירות קיץ הן תענוג משל עצמו! השנה האבטיח והענבים התחילו מוקדם, הקיווי כבר פה והשמש הגיעה בעקבותיהם, סוף סוף נפטרנו מהחורף ואפשר להתקדם לעונה הכי מרגשת בשנה. 

אני מבחינתי, יכולה לאכול סלט פירות חתוכים מעורבבים כל יום, כל היום ומבחינתי השילוב האידיאלי הוא על מצע סמודי.

  • קיווי חתוך בכל אופן שאוהבים 
  • חצי כוס ענבים חתוכים 
  • כוס תותים טריים חתוכים 
  • כל פרי עונתי אחר שאוהבים, חתוך 
  • חופן קוקוס מיובש  

לסמודי :

  • בננה קפואה חתוכה ל-4 
  • 4-5 קוביות מלון קפוא 
  • 4 תמרי מג׳הול קפואים כמובן בלי חרצנים 
  • 4 קוביות אננס קפוא 
  • כוס חלב שקדים אורגני green

  1. מכניסים לבלנדר את כל הפירות הקפואים עד לקבלת מרקם אחיד וסמיך
  2.  מוזגים לקערה ומוסיפים  את כל פירות העונה הטריים שבחרתם
  3. מערבבים וזוללים

אסאי בול בתוספת מנקאי סופר פוד של ליקי רוזנברג>