המנה האהובה עליי היא אסאי בול! אני בגדול יכולה לחיות על קערות אסאי. אני אוהבת אוכל קריר, זמין, טעים ומלא בוויטמינים וגם מעדיפה שיראה מושלם. 

המנה הזאת היא מנת הדגל של סטודיו ליקי׳ס וכל מי שמסיים אימון עובר לאזור האוכל ומתפנק לו בקערה טעימה, מושלמת לבוקר אבל גם לכל יום ושעה.

מה שהכי מרגש אותי במנה הזו זה שלמרות שכולם יודעים שאני לא בשלנית גדולה ובעלי הוא השף בבית, זו המנה היחידה שאני מכינה לדון הבן שלי והוא מטורף עליה וזה כבר הופך אותה לדבר האהוב עליי!

  • 1 קובייה קפואה של מנקאי

  • 1/2 טבליה של אסאי

  • 1 בננה קפואה (חתןכה לקוביות)

  • 4 חתיכות של מנגו 

  • 4 תותים קפואים

  • 2 תמרים קפואים שופרסל green

  • 1/2 כוס מים

  • 1 כוס משקה שקדים שופרסל green 

    אסאי בול של ליקי (צילום: ליקי רוזנברג)
    צילום: ליקי רוזנברג

תוספות אפשריות:

  • בננה טרייה 
  • תותים טריים
  • אוכמניות
  • תמר מג׳הול אורגני שופרסל green חתוך חתיכות קטנות 
  • שבבי קוקוס קלוי
  • גוג׳י ברי
  • פרוסות קיווי (בגדול, כל פירות העונה משתלבים פה פגז!)
  • סילאן  green 
  • חמאת בוטנים טבעית שופרסל green
  • טחינה גולמית שופרסל green

  1. מערבבים את כל המרכיבים יחד בבלנדר. משתדלים שהמשקה לא יכסה לגמרי את הפירות כמו בשייק לקבלת מרקם סמיך

  2. מוזגים לקערה וממלאים בטופינגס האהובים עליכם

שקשוקת תקד ומנקאי מפנקת של ירדן הראל>