• 1 בטטה גדולה פרוסה דק (רצוי במנדולינה)

  • 1 חציל פרוס דק

  • 1 בצל - פרוס לטבעות

  • 1 כוס טחינה גולמית שופרסל

  • 1/4 כוס מיץ לימון

  • 1 כפית מלח שולחן

  • מים למהילת הטחינה

  1. בקערה מניחים את הטחינה עם המלח והלימון uמוהלים במים עד שמתקבלת סמיכות בינונית
  2. בתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה מניחים את פרוסות החציל עם מעט שמן
  3. מעבירים את התבנית לתנור ואפים בחום של 180 מעלות במשך כ-20 דקות
  4. לאחר כ-20 דקות, מוציאים את פרוסות החציל מן התנור ומצננים מעט
  5. בתבנית אפייה נפרדת מסדרים שכבות של פרוסות הבטטה, מעליהן טבעות הבצל, מעליהן פרוסות החציל האפויות ומעל את מחצית מן הטחינה
  6. מוסיפים שכבה נוספת של פרוסות הבטטה ומעליהן טבעות הבצל ומעל עוד מעט מן הטחינה
  7. מסדרים שכבה נוספת של פרוסות החציל האפויות ומעליהן את יתרת הטחינה 
  8. מעבירים לתנור ואופים בחום של 180 מעלות במשך כ-35 דקות

מגוון מתכונים טבעוניים טעימים>