• 1 שקית שעועית לבנה קפואה

  • 1 בצל גדול קצוץ

  • 2 כפות רסק עגבניות

  • 1 קופסא עגבניות מרוסקות

  • 1 לקט שבבי גזר חתוך ושטוף שופרסל

  • 6 כפות שמן זית 

  • 1 קוביית טופו שופרסל green

  • 2 גבעולי סלרי קצוצים

  • 1 כף פפריקה

  • 1 כפית מלח

  • 1 כפית פלפל שחור גרוס 

     

  • 1 כפית צ'ילי גרוס

     

  • 1 כף כמון

     

  • 1 כף שום גבישי

     

  • 2  כפות עלי טימין טריים

  • להגשה (לא חובה): כוסברה

  1. מערבבים את קוביות הטופו בקערה עם כף שום גבישי ושתי כפות שמן זית ואופים את הקוביות בתנור בחום של 180 כ-20 דקות עד הזהבה.
  2. בסיר עמוק מניחים שמן זית, בצל, שעועית לבנה, שבבי גזר, סלרי ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות, מוסיפים את העגבניות המרוסקות, הרסק, טימין והתבלינים היבשים, מערבבים ומוסיפים כ-7 כוסות מים.
  3. מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-45 דקות,לאחר מכן מוסיפים את קוביות הטופו ומבשלים 15 דקות נוספות.
  4. מצלחתים, מפזרים כוסברה ומגישים

עוד מנות ראשונות צמחוניות מחכות לכם כאן>