• 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק 
  • 1/2 כוס מיץ לימון 
  • 3 כפות חומץ 5% 
  • 1/2 כף מלח שולחן 
  • 2 גבעולי סלרי - חתוכים לחתיכות באורך של 4 סנטימטר
  • 1 גמבה אדומה - חתוכה לרצועות
  • 1 כוס כרוב לבן - חתוך לרצועות רחבות
  • 1 פלפל ירוק חריף - חתוך לרצועות או טבעות אלכסוניות
  • 1 שומר - חתוך לרצועות
  • 1 קולרבי - חתוך לרצועות
  • 1 לימון - פרוס לפרוסות
  • 1 גזר שופרסל - חתוך לרצועות
  • 1 כפית זרעי כוסברה - כתושים
  • 3 שיני שום שופרסל - פרוסות
  • מים לכיסוי

  1. מסדרים את הירקות בצנצנת, או קופסה
  2. מקפידים לחלק את הירקות, הלימון והשום בצורה שווה עד כמה שניתן
  3. מערבבים בקערה את כל התבלינים עם החומץ, מיץ הלימון ורוטב הצ'ילי המתוק
  4. מוסיפים את תערובת התבלינים לירקות ומכסים במים עד לכיסוי מלא
  5. סוגרים את הצנצנת ומאחסנים במשך שלושה ימים במקום מוצל וקריר במטבח