עוגיות פיצוחים מושלמות! קלות להכנה ומעולות למשלוח מנות. אין בהן הרבה סוכר ואין בכלל קמח כל ביס זה פיצוץ אחר של טעמים. הכי ממליצה לעשות עם כמה סוגי פיצוחים ואגוזים.

  • 400 גרם של מה שאתם אוהבים אני הלכתי על:
  • 100 גרם קוקוס
  • 100 גרם אגוזים
  • 50 גרם גרעיני חמניה
  • 50 גרם גרעיני דלעת
  • 100 גרם אבקת שקדים
  • על כל 400 גרם תערובת פיצוחים /אגוזים שמים 2 חלבונים ורבע כוס סוכר חום green
  • כף סילאן green
  • כף מייפל green (מוסיף המון אבל לא חובה)

  1.  מערבבים הכל יחד. יוצרים עיגולים מהעוגיות
  2. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 12-14 דקות

View this post on Instagram

A post shared by יונית צוקרמן -מלכת המטבח (@yonit_z)