נשארו לי משבועות חברים ממשפחת הדלועים. הכנתי לביבות דלעת ושיבולת שועל, יצאו ממש טעימות. כמובן שהוספתי גם טחינה, כי אני מוסיפה טחינה על כל דבר.

  • דלעת קטנה 
  • 10 כפות שיבולת שועל דקה שופרסל green
  • כף שמרים יבשים
  • כף טחינה גולמית green
  • בצל בנוני
  • 1 גבעול קצות של בצל ירוק
  • כף כורכום
  • כף מלח

  1. קוצצים את הדלעת לקוביות קטנות, מפזרים על מגש ומכניסים לתנור על חום גבוהה למשך כ-20 דקות (עד שהדלעת מתרככת)
  2. נותנים לדלעת להתקרר מעט ומכנסים אותה לתוך מערבל מזון לצד שאר המצרכים ומפעילים עד לקבלת מרקם אחיד של הכל
  3. מכניסים את העיסה לתוך שקית זילוף ומזלפים לתבנית לביבות עגולות. מכניסים לתנור למשך כחצי שעה על חום של 180 מעלות
  4. לסיום מזלפים כף או שתיים של טחינה גולמית מעל