פודינג צ׳יה זו המצאה גאונית!!! טעים ברמות והבונוס שזה בריא מאד ועם ערכים תזונתיים שעושים לגוף רק טוב. מושלם בתור ארוחת בוקר ואם תשאלו אותי גם כקינוח פרווה זה מושלם. שירי עמית אהובתי קוראת לזה מעדן המלכה ועד שלא הכנתי לא הבנתי כמה היא צודקת. בקיצור מה אתם עוד פה? רוצו להכין.

  • כוס חלב שקדים /שיבולת שועל/חלב קוקוס/ או כל חלב אחר 

  • 1/4 כוס זרעי צ׳יה

  • 1 כף שיבולת שועל דקה שופרסל green

  • כף סילאן שופרסל green

  • כפית תמצית וניל

     

     

להגשה

  • פירות
  • סילאן/מייפל

 

  1. שמים הכל בקערה/כוס/צנצנת ומערבבים היטב
  2. מניחים במקרר ל-3 שעות עד שהנוזל מתמצק למרקם של יוגורט
  3. מוציאים מגישים עם מה שאוהבים פירות /גרנולה/ סילאן/ מייפל

View this post on Instagram

A post shared by יונית צוקרמן -מלכת המטבח (@yonit_z)