• 2+1/2 כוסות משקה סויה בטעם וניל אורגני green

  • 2 כוסות קמח חיטה לבן בהיר מנופה זיפר

  • 1 כפית אבקת אפייה

  • 1 כפית תמצית וניל

  • 1 כף סוכר לבן

  • 2 כפות שמן קוקוס אורגני green

לטיגון:

  • 1 מיכל תרסיס שמן קנולה מזוכך שופרסל

 למלית:

  • 1 מיכל שמנת צמחית
  • 1 שקית פודינג בטעם וניל שופרסל
  • 1 חבילת שוקולד מריר פרימיום שופרסל – מגוררת

לציפוי:

  • 1 חבילת אבקת סוכר שופרסל
  • תותים טריים

 

  1. לבלינצ'ס: בקערה מניחים את כל מרכיבי הבלינצ'ס ומערבבים בעזרת מטרפה.
  2. לטיגון: משמנים קלות מחבת בתרסיס שמן הקנולה ומחממים
  3. יוצקים כחצי מצקת מבלילת הבלינצ'ס ומשטחים על המחבת החמה
  4. מחכים מספר דקות עד שהחלק העליון מתקשה והופכים את הבלינצ'ס לצד השני למשך כ-10 שניות
  5. חוזרים על הפעולה עם יתר הבלילה
  6. למליתבקערת מיקסר מניחים את השמנת הצמחית עם פודינג הווניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
  7. מערבבים לתוך הקצפת את השוקולד המריר המגורר.
  8. מורחים מעט מן הקצפת על כל עלה בלינצ'ס ומגלגלים.
  9. להגשה: מניחים את הבלינצ'סים המגולגלים על מגש ומפזרים מעל את אבקת הסוכר.

  10. מגישים לצד תותים חתוכים

מגוון מתכונים לקינוחים טבעוניים>