• 1 כוס פתיתי שיבולת שועל (אפשר ללא גלוטן)
  • 2 כוסות פטריות פורטובלו
  • 1 כוס גרגירי חומוס שלמים מוכנים (מבושלים או מקופסה) 
  • 1 כוס אגוזי קשיו קלופים
  • 1 בצל
  • 3 כפות טחינה אורגנית green
  • 1 כפית מלח 
  • 1 כפית כמון טחון
  • 1/2 כף בהרט
  • 3 כפות שמן זית פרימיום
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס פטרוזיליה
  • תרסיס שמן 

  1. קוצצים את פטריות הפורטבלו, הבצל, והפטרוזיליה
  2. במחבת מניחים את שמן הזית, הבצלים הקצוצים והפטריות ומטגנים במשך כ-5 דקות
  3. מניחים להצטננות קלה
  4. במעבד מזון טוחנים את אגוזי הקשיו וגרגירי החומוס
  5. מוסיפים את הפטריות והבצל המטוגנים ואת הפטרוזיליה וטוחנים יחד
  6. מעבירים לקערה ומוסיפים את הטחינה, התבלינים ואת שיבולת השועל
  7. מניחים בצד למנוחה של 20 דקות
  8. לאחר 20 דקות, יוצרים קבבים עגולים או ארוכים ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה
  9. מצפים בתרסיס השמן ואופים במשך כחצי שעה בחום של 180 מעלות