שמים הכל בסיר, סוגרים את המכסה ותוך כמה דקות יש לכם ארוחה שכולם יתאהבו בה. ביס רך רך שהכי זורק לילדות.

מכירים את הסירים האלה שיש בהם רוטב ואז כשמערבבים יש סאונד כזה של יאמי יאמי? אז כזה! אה וכן, זה אפילו בלי מוצרי חלב.

  • 1 ו-1/2 כוסות פתיתים

  • 2 סלסלות פטריות (אפשר לגוון בין שמפניון ופורטבלו)

  • 2 כפות שמן זית green

  • 1/2 כפית מלח

  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס

  • 1 כפית אבקת מרק בצל

  • 6-8 שיני שום, קלופות

  • עלים מ-2 ענפי טימין

  • 1 קופסה (400 מ"ל) נוזל קוקוס 6% 1 כוס מים

  1. פורסים את הפטריות לפרוסות דקות וקוצצים דק את השום
  2. בסיר רחב שמים את כל המצרכים, מערבבים מעט וסוגרים עם מכסה
  3. מבשלים על אש נמוכה, כשהסיר מכוסה, בערך 10 דקות
  4. פותחים, מערבבים ושוב מבשלים עם מכסה סגור עד שהפתיתים רכים. זה בסדר אם נשאר מעין רוטב מסביב, הפתיתים ישתו אותו מהר מאוד גם כשהסיר ירד מהאש