אוכל
מגזין סוף השבוע

מחר נקנה עוד אבוקדו? לא

המבקר הלך למסעדה הטרנדית הלוהטת שמבוססת כולה על אבוקדו ושמח שסבתא שלו כבר לא בחיים כדי לראות מה נהיה מהפרי שאכלה עם כפית. ברוב המנות האבוקדו הנרקיסיסט משתלט על הטעמים ומוחק זכר לכל מרכיב מלבדו. והקינוח? עזבו, נקסט. לא ברור כמה זמן מסעדת אבוקדה תשרוד, אבל כשהטרנד הזה יחלוף, לא נבין למה כל זה קרה ואיך היינו כאלה טיפשים

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 03/01/19 12:50 
אבוקדה - טוסט אבוקדו (צילום: ערן כהן, יחסי ציבור)
טוסט אבוקדו. מחיאות כפיים לגאון שהמציא את הדבר הזה וגם לקח עליו כסף | צילום: ערן כהן, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות