אוכל
מגזין סוף השבוע

לאן הגענו?

היינו מוכנים לסלוח למסעדת סי-ים החדשה במתחם הדולפינריום על השם הגרוע שלה, אבל אז הגיעו המנות: מסעדה תאילנדית שמגישה דג מיובש בעלה בננה, דייסות אורז של סבתות (לא תאילנדיות) וסושי גרוע. באותה מידה, היו יכולים לפתוח שם מסעדת שניצלונים עם קטשופ, זה אולי היה אפקטיבי יותר. האם אי פעם תקום בישראל מסעדת חוף נורמלית? כרגע נראה שזה חלום רחוק

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 06/06/19 12:45 
סי-ים שרימפס גריל (צילום: שי איפגן, יחסי ציבור)
צילום: שי איפגן, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות