אוכל
מגזין סוף השבוע

נו בסדר, הבנו, תפוזי ג'אפה

במלון בו ממוקמת מסעדת דון קמילו החדשה הושקעו מאות מיליוני שקלים ועומדים מאחוריו חברת מסעדנות עולמית מעוטרת כוכבי מישלן ואיל נדל"ן אמריקאי. נו, ומה קיבלנו? מסעדה איטלקית, ים תיכונית, בינונית לגמרי, יקרה להחריד, עם גינוני שולחן טרחניים ואוכל חמוץ בטירוף. ככה לא בונים מסעדה, רבותיי. ככה הורסים אותה

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 13/09/18 14:20 
פילה פורל - דון קמילו (צילום: דן פרץ, יחסי ציבור)
צילום: דן פרץ, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות