אוכל
מגזין סוף השבוע

אם זה לא מקולקל – למה לתקן?

אחרי שני ביקורים מוצלחים וטעימים, המבקר חזר לווניה ביסטרו החיפאית בפעם השלישית. התפריט החדש של השף המוערך מיכאל גרטופסקי שנכנס כשותף במקום, מעלה שאלה חשובה ועקרונית: מה היה לא בסדר קודם? ממקום חמוד שמגיש אוכל לא רע ועשוי היטב, הפכה וניה ביסטרו לקלישאה אופנתית שמנסה לרצות קבוצות אוכל בפייסבוק

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 04/04/19 12:50 
וניה ביסטרו סלט (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות