אוכל
מגזין סוף השבוע

קום איל פו

אם היינו מדינה נורמלית, מסעדת ברוט (לשעבר בר יין) הייתה יכולה להפוך למוסד קולינרי. בגלל שאנחנו לא, נקווה שהמקום, בהנהגת השפים יאיר יוספי ועומר בן גל, יחזיק מעמד וימשיך להגיש אוכל כמו שאוכל צריך להיות

מאת: ביצה עלומה | מגזין mako | פורסם 21/01/15 14:25 
מרק דגים, מסעדת ברוט (צילום: נמרוד סונדרס, אוכל טוב)
מרק הדגים של ברוט. סמטוכה מופלאה | צילום: נמרוד סונדרס, אוכל טוב
חברים
פעילות
המלצות