אוכל
מגזין סוף השבוע

והאוסקר הולך לשוּמר

מה שהשפית שיראל ברגר עושה ב-OPA (אופא) לפירות וירקות הוא בגדר מלאכת מחשבת. הטעמים שם פועלים ברבדים כל כך מעודנים, שכמעט צריך לכייל את החך מחדש. על הקינוחים דווקא אפשר עוד לעבוד קצת, אבל חוץ מזה, אפשר להכריז על OPA כמסעדה נדירה ועל השפית שיראל ברגר כהרבה יותר משפית של נקניקיית-גזר אחת

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 08/11/18 11:47 
אופא - ארינג'י (צילום: תומר הלפרין, יחסי ציבור)
המנון לפטרייה ומה שאפשר לעשות איתה | צילום: תומר הלפרין, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות