אוכל
מגזין סוף השבוע

ארטבונה

הקוסנפט החדש של שגב משה, segevart#, מקושקש מדי בתור תערוכה וגם האוכל לא מתעלה לדרגה של יצירת מופת - בין השאר בשימוש יתר ברוטב צ'ילי תעשייתי. אבל למרות כל אלו, צריך לתת לשף קרדיט על התעוזה והמקוריות

מאת: ביצה עלומה | מגזין mako | פורסם 14/01/15 11:31 
רביולי גבינת עזים, מסעדת שגב (צילום: אנטולי מיכאלו,  יחסי ציבור )
הרביולי של שגב. עוד נגיע אליו | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות