אוכל
מגזין סוף השבוע

למה לא אבו-רוזנברג?

במסעדת רוזנברג באזור התעשייה של הרצליה פיתוח מגישים אוכל מה"מטבח הישראלי". מה ישראלי בפריקה, קבב או אבן יוגורט? לא ממש ברור, אבל מה שכן ישראלי מאוד ברוזנברג זו החוצפה ופילה הסלמון. אולי זה מתאים להייטקיסטים לארוחת צהריים, אבל בשביל ניכוס תרבותי בצלחת יש כמה אופציות מוצלחות יותר

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 25/10/18 14:25 
רוזנברג הרצליה - בסבוסה (צילום: מנור דנה, יחסי ציבור)
צילום: מנור דנה, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות