אוכל
מגזין סוף השבוע

טאקוס בטוסקידו

בשעות הצהריים הופכת מסעדת אואזיס של רימה אולברה לאל גאטו אזול (החתול הכחול) – מזללת טאקוס לא רעה בכלל, אולי אפילו הכי טובה שיש לנו. המשימה הבאה: לשחרר קצת את האלגנטיות, להחליף את הצלחות והסכו"ם בסקוויזרים מפלסטיק ולהבין שהלו, זה מזללה פה, לא מסעדת יוקרה. וישנו גם העניין של הטורטיות

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 27/06/19 14:07 
החתול הכחול - טוסטדות עם בקר מפורק (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות