אוכל
מגזין סוף השבוע

מסעדה בסכנת הכחדה

דוד ביטון, השף של לה רג׳נס במלון המלך דוד בירושלים, זכה באיזשהו תואר מפוצץ, וזאת הייתה ההזדמנות שחיפשנו כדי לבדוק מה קורה במסעדה הוותיקה. ובכן, מדובר בעוף נדיר בשמי ישראל: מסעדה כשרה מצטיינת, מגה אירופאית, אולטרה אלגנטית וסופר מוקפדת. אנטיתזה מושלמת לכל מסעדות העמבה והעראייס

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 12/12/19 12:55 
לה רג'נס - פונדנט שוקולד וסוכריות שמן זית (צילום: יורם אשהיים, יחסי ציבור)
צילום: יורם אשהיים, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות