אוכל
מגזין סוף השבוע

דרך ללא מוצא

קודארי, המסעדה הדרוזית הטבעונית הראשונה בעולם, שמה לה למטרה ליישב את הסתירה בין אוכל דרוזי לטבעונות, ונעזרת לשם כך בפתיתי חלבון, חלבוני אפונה ושאר תחליפים שלקוחים היישר מהסיוטים שלנו. התוצאה היא בדיוק מה שאתם מדמיינים, למעט הברקות חולפות כמו הכנאפה האדירה, שבאופן פלאי חפה מכל רגש נחיתות

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 03/10/19 14:31 
קבב דרוזי טבעוני, קודארי (צילום: שי ניברוג, יחסי ציבור)
צילום: שי ניברוג, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות