אוכל
מגזין סוף השבוע

זה חם ומתוק

את הארוחה הראשונה באספטה, המסעדה של זוג בוגרי "MKR המטבח המנצח", אכל המבקר בסמטה אפלה, והאוכל היה בהתאם. והארוחה השנייה? משנה מקום, משנה מזל. השולחנות זזו אל המדרכה, הפיצה שודרגה, הפסטה השתפרה, ומעל לכל בלט הפנזרוטי, כיסון בצק מופלא, ממולא ברוטב עגבניות ומוצרלה. כמה פשוט, ככה מורכב. תפתחו כבר דוכן של הדבר הזה ומספיק עם השטויות

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 07/02/19 12:45 
אספטה פנזרוטי (צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור)
צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות