אוכל
מגזין סוף השבוע
מעוז אלונים ואיתי הרגיל פותחים בסטה

מי מפחד מאצבעות הגברת?

יש לנו חדשות טובות וחדשות עוד יותר טובות: נתחיל בזה שמעוז אלונים ואיתי הרגיל ממסעדת הבסטה בתל אביב פרגנו לנו 4 מתכונים שווים באמת לירק שאנחנו אוהבים אבל תמיד מסתבכים איתו - הבמיה. ומה החדשות העוד יותר טובות? הם יהיו כאן באופן קבוע במדור חדש

מעוז אלונים ואיתי הרגיל | אוכל טוב | פורסם 27/08/15 12:26 
במיה ולימון כבוש במחבת  (צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב)
במיה במחבת עם לימון כבוש. חריכה היא שם המשחק | צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב
חברים
פעילות
המלצות