אוכל
מגזין סוף השבוע
מעוז אלונים ואיתי הרגיל פותחים בסטה

לא לפחד כלל: מתכונים קלים עם שרימפס

אם אתם בקטע של לאכול כשר, אתם מוזמנים להמשיך הלאה מפה. אם לא - בואו להכיר לעומק את עולמו של השרימפ הארצישראלי, שינפיק לכם מרק נפלא, קציצות פסיכיות, וגם רביולי וטרטר אלוהיים. מתעצלים? אפשר לסגור עניין עם מכה טובה על הפלנצ'ה

מעוז אלונים ואיתי הרגיל | אוכל טוב | פורסם 14/01/16 12:33 
קציצות שרימפס במרק (צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב)
מרק עם קציצות שרימפס. לא מבזבזים אף חלק | צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב
חברים
פעילות
המלצות