אוכל
מגזין סוף השבוע
מעוז אלונים ואיתי הרגיל פותחים בסטה

הלביבות הכי טעימות שתאכלו בחג הקרוב

וגם בליני, שהוא בעצם בלילת פירה מטוגנת בחמאה, לביבות הודיות מהחלומות וסלט תפוחי אדמה, אבל עם איולי חזרת כמו שצריך. פותחים בסטה במהדורת חנוכה שכולה אור גדול

מעוז אלונים ואיתי הרגיל | mako אוכל | פורסם 03/12/15 10:07 
לביבות תפוחי אדמה, פותחים בסטה (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)
לביבות חנוכה קלאסיות. לא בתמונה: שני טיפים שעושים את ההבדל | צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל
חברים
פעילות
המלצות