אוכל
מגזין סוף השבוע

לאכול כאילו אין מחר

הצצנו אל מאחורי (ולפני) הקלעים של מיזם ראונד טייבלז המדובר, שבו שפים נחשבים מהעולם מגיעים להתארח במסעדות ישראליות, ומצאנו אבק כוכבים, שיתוף פעולה ואווירת מסיבה לצד תככים, מלחמות אגו וגם סערה פוליטית. אז מה גרם ל-11 אלף איש לקנות כרטיס? כנראה שלא רק האוכל

ריטה גולדשטיין | מגזין mako | פורסם 17/11/15 11:10 
שולחנות עגולים התרנגול הכחול שאול בן אדרת (צילום: איליה מלניקוב, יחסי ציבור)
שאול בן אדרת והשף של פאט רדיש ניו יורק במטבח התרנגול הכחול | צילום: איליה מלניקוב, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות