
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1קולים את הפיתה על להבה גלויה כמה שניות מכל צד עד שהיא מתחילה להיחרך. 2קולים את הפלפל החריף באותו אופן, ואז חותכים אותו גס. 3חוצים את הפיתה לרוחבה. מורחים את החומוס, מעליו מסדרים את פרוסות הביצה, מעליהן זורים את רוב הפטרוזיליה הקצוצה, ומעליה מניחים את פרוסות הנקניק. 4מסדרים את הסברס והפלפל החריף על הנקניק, ומעליהם מזלפים את מיץ העגבניות או הלימון. מעטרים שוב בפטרוזיליה, חותכים למשולשים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |