אוכל
אוכל

פנקייק פיצה

מדהים איך לא חשבו על זה קודם: משדרגים את בלילת הפנקייק בטעמים של פיצה ותוספות, ומקבלים פנקייקי פיצה אישיים וכיפיים לזלילה, עם או בלי ירקות ליד. ככה מוציאים את כל הצדדים מרוצים

|mako אוכל| פורסם07:16
פנקייק פיצה (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.4209reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • כוס וחצי קמח תופח (210 גרם)
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • ביצה
  • כוס חלב
  • חצי כפית מלח
  • כוס גבינה צהובה מגוררת – חצי לבלילה וחצי לציפוי
  • חצי כוס זיתים מגולענים, פרוסים (או תוספת אחרת שאוהבים)
  • 2 כפות רוטב פיצה מוכן
  • כף שמן זית

אופן ההכנה:

>> מתכונים לראש השנה

1מערבבים בקערה גדולה את כל המצרכים למעט רוטב הפיצה עד לקבלת תערובת אחידה.

2מוסיפים מלמעלה את רוטב הפיצה ומערבבים קלות ליצירת צורת שיש.

3מחממים מחבת נון סטיק.

4מפזרים מעט גבינה צהובה על המחבת ועליה זיתים. יוצקים מעט מתערובת הפנקייק מלמעלה.

5מטגנים משני הצדדים ומגישים חם (אפשר עם עוד רוטב פיצה). חוזרים על הפעולות עם כל הכמות.

רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il