
פנקייק פיצהמדהים איך לא חשבו על זה קודם: משדרגים את בלילת הפנקייק בטעמים של פיצה ותוספות, ומקבלים פנקייקי פיצה אישיים וכיפיים לזלילה, עם או בלי ירקות ליד. ככה מוציאים את כל הצדדים מרוצים![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה גדולה את כל המצרכים למעט רוטב הפיצה עד לקבלת תערובת אחידה. 2מוסיפים מלמעלה את רוטב הפיצה ומערבבים קלות ליצירת צורת שיש. 3מחממים מחבת נון סטיק. 4מפזרים מעט גבינה צהובה על המחבת ועליה זיתים. יוצקים מעט מתערובת הפנקייק מלמעלה. 5מטגנים משני הצדדים ומגישים חם (אפשר עם עוד רוטב פיצה). חוזרים על הפעולות עם כל הכמות. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |