
סירות תפוחי אדמה במילוי גבינותתפוחי אדמה ממולאים זה המתכון הכי עתיק בספר, אבל כשמכינים את החבר'ה האלה כמו שצריך - עדיין אין להם תחליף. אז קבלו אותם, עם בולגרית, שמנת חמוצה, פרמזן ואבקת מרק פטריות - ולא לוותר על העיריתאינס שילת ינאי|mako אוכל| פורסם02/08/1107:25 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1חוצים בזהירות את תפוחי האדמה ובעזרת כפית מרוקנים את תוכנם לקערה. משאירים שוליים של סנטימטר. 2מערבבים בקערה את תוכן תפוחי האדמה עם ביצה, אבקת מרק, 2 כפות עירית קצוצה, שמנת חמוצה והגבינות. משאירים 2 כפות מהבולגרית והפרמזן בצד. 3ממלאים כל חצי תפוח אדמה במלית ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 4מפזרים את הגבינות שהשארנו בצד על תפוחי האדמה, מרססים מעט שמן ואופים בחום של 200 מעלות כ-30 דקות, עד שתפוחי האדמה משחימים. 5מפזרים עירית קצוצה ומגישים. לבלוג של אינס שילת ואפיק -תיק אוכל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |