אוכל
אוכל

שניצל עם חרדל דיז'ון ודבש (ובלי ביצה)

לפני שאתם מעקמים פרצוף, בואו תענו לנו על שאלה קטנה: האם אתם סולדים מסלמון שמזוגג בדבש וחרדל? לא סולדים? אז אין שום סיבה בעולם שלא תנסו את זה על עוף. זה חלומי, באחריות

|mako אוכל| פורסם07:14
טיפ מדהים לשדרוג שניצל (צילום: דנה בר-אל שוורץ, mako אוכל)
צילום: דנה בר-אל שוורץ, mako אוכל
Rating:4.1232reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • 2 חתיכות חזה עוף מוכנות לשניצל
  • כוס פירורי לחם
  • כף+כפית חרדל דיז'ון
  • כף דבש
  • שמן, לטיגון

אופן ההכנה:

1מחממים שמן לטיגון במחבת.

2מערבבים בקערה את פירורי הלחם וכפית חרדל (זה נראה שילוב די משונה של מרקמים בהתחלה, אבל זה מסתדר).

3בקערה אחרת מערבבים את כף החרדל הנותרת ואת הדבש.

4טובלים את חזה העוף בתערובת החרדל והדבש ומעבירים לתערובת פירורי הלחם. בניגוד לשניצל רגיל, כאן תצטרכו לעזור לפירורים להידבק לעוף בטפיחות קלות.

5מטגנים את העוף בשמן החם משני הצדדים, ומגישים מיד.

* המתכון בהשארת המתכוןהזה.

* אם מתעקשים לא לאכול מיד ולשמור את השניצל במקרר, אחר כך מחממים אותו 2-3 דקות במכה של חום גבוה בתנור.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il