
שניצל עם חרדל דיז'ון ודבש (ובלי ביצה)לפני שאתם מעקמים פרצוף, בואו תענו לנו על שאלה קטנה: האם אתם סולדים מסלמון שמזוגג בדבש וחרדל? לא סולדים? אז אין שום סיבה בעולם שלא תנסו את זה על עוף. זה חלומי, באחריות![]() צילום: דנה בר-אל שוורץ, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים שמן לטיגון במחבת. 2מערבבים בקערה את פירורי הלחם וכפית חרדל (זה נראה שילוב די משונה של מרקמים בהתחלה, אבל זה מסתדר). 3בקערה אחרת מערבבים את כף החרדל הנותרת ואת הדבש. 4טובלים את חזה העוף בתערובת החרדל והדבש ומעבירים לתערובת פירורי הלחם. בניגוד לשניצל רגיל, כאן תצטרכו לעזור לפירורים להידבק לעוף בטפיחות קלות. 5מטגנים את העוף בשמן החם משני הצדדים, ומגישים מיד. * המתכון בהשארת המתכוןהזה. * אם מתעקשים לא לאכול מיד ולשמור את השניצל במקרר, אחר כך מחממים אותו 2-3 דקות במכה של חום גבוה בתנור. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |