
לביבות בטטה ותפוח אדמהמנה מהירה ומקסימה לארוחת צהריים או ערב קלילה - בלי יותר מדי עבודה, בלי יותר מדי מצרכים. ככה אנחנו אוהבים את האוכל שלנו|קנור| פורסם13/01/1412:39 ![]() צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מגרדים את הבטטות ותפוח האדמה בפומפייה גסה. 2מעבירים לקערה ומערבבים עם הביצים, הקמח, הסלרי, הפלפל השחור ומרק הבצל. 3מחממים שמן במחבת, לוקחים כף גדושה מהעיסה ובעזרת כף נוספת משחררים לתוך השמן. 4מטגנים משני הצדדים עד להשחמה קלה. מוציאים אל נייר סופג, מקררים ואוכלים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |