אוכל
אוכל

לביבות בטטה ותפוח אדמה

מנה מהירה ומקסימה לארוחת צהריים או ערב קלילה - בלי יותר מדי עבודה, בלי יותר מדי מצרכים. ככה אנחנו אוהבים את האוכל שלנו

|קנור| פורסם12:39
לביבות בטטה של טל ושני (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)
צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל
Rating:4.2162reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 3 בטטות בינוניות
  • 1 תפוח אדמה גדול
  • 3 ביצים
  • 1 כוס קמח
  • 1 גבעול סלרי, קצוץ דק
  • פלפל שחור
  • 3 כפיות אבקת מרק בצל
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1מגרדים את הבטטות ותפוח האדמה בפומפייה גסה.

2מעבירים לקערה ומערבבים עם הביצים, הקמח, הסלרי, הפלפל השחור ומרק הבצל.

3מחממים שמן במחבת, לוקחים כף גדושה מהעיסה ובעזרת כף נוספת משחררים לתוך השמן.

4מטגנים משני הצדדים עד להשחמה קלה. מוציאים אל נייר סופג, מקררים ואוכלים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il