
נאצ'וס ביתייםהם יותר טעימים מחטיפי הנאצ'וס שקונים בסופר, הרבה יותר בריאים מהם (הפכתם פעם שקית של חטיפים כאלה והצצתם ברשימת המרכיבים?) וכל כך קל להכין אותם, שזה ממש פשע להוציא על זה כסף. איך בדיוק? הנה, ככה![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומסדרים את הטורטיות בשכבה אחת (ייתכן שתצטרכו שתי תבניות). 3מערבבים בקערה את התבלינים והגבינה. 4מרססים את הטורטיות בשמן ומפזרים את הגבינה המעורבבת עם התבלינים. 5חותכים בעזרת גלגלת למשולשים שווים ומכניסים לתנור לכ-10 דקות, עד הזהבה. 6מפזרים עירית קצוצה ומגישים. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |