
צ'יפס זוקיני אפויפינוק קטן וטעים בלי הרבה קלוריות, שלא מצריך מכם יותר מדי עבודה - טבעות צ'יפס אפויות מקישואים עם ציפוי פריך של פירורי לחם. מתכון מנצח|mako אוכל| פורסם06/01/1112:16 ![]() צילום: JB325, Istock |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 220 מעלות. 2חותכים את הזוקיני לטבעות בעובי של כחצי ס"מ ומעבירים לקערה. מזרזפים לקערה מעט שמן זית ומערבבים את טבעות הזוקיני היטב, כך שיצופו בשמן מכל הצדדים. 3מערבבים בצלחת את פירורי הלחם עם המלח והפלפל. טובלים את טבעות הזוקיני בפירורי הלחם, כך שיצופו מכל הצדדים. כדאי ללחוץ מעט את הטבעות על פירורי הלחם שיידבקו היטב. 4מסדרים את הטבעות על תבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה ואופים 25-30 דקות, עד שהן משחימות. שדרוגים: אפשר לערבב לתוך פירורי הלחם תוספת שייתנו טעם נוסף: תבלינים כמו פפריקה, כורכום ועוד, עשבי תיבול יבשים כמו תימין, רוזמרין או כוסברה וגם גבינות כמו פרמזן. די לטיגון! פירורי הלחם שיוציאו אתכם מהמחבת >> בשבוע שעבר הכנו שניצל אפוי>> פיאטו: מסעדה איטלקית חדשה ברחובות![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |