
שניצל אפוי עסיסירוצים להגיש לילדים ארוחת צהריים שהם ישתגעו עליה, בלי לערב מחבת וטיגונים? קבלו מתכון לשניצל אפוי, שיוצא עסיסי וטעים בדיוק כמו שילדים אוהביםרות אוריאל|mako אוכל| פורסם06/01/1115:13 ![]() צילום: istockphoto |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים את הביצים, החרדל, רוטב הסויה והתבלינים. מוסיפים את חזה העוף ומערבבים כך שכל הנתחים מצופים בתערובת. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים. 2מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומשמנים אותו קלות. 3מעבירים את פירורי הלחם לקערה גדולה וטובלים את נתחי חזה העוף כך שיצופו בנדיבות מכל הצדדים. מסדרים על התבנית ומזלפים מעט מאוד שמן זית. 4אופים 10-15 דקות, עד שהשניצל מזהיב. הופכים, ואופים 5-10 דקות נוספות. מגישים מיד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |