אוכל
אוכל

פיצה בשר מהירה

אם אתם מעדיפים לקרוא לזה לחמג'ון באמת שאין לנו בעיה, כל עוד תשימו לב שמרגע שהוצאתם את הקמח מהארון ועד שהארוחה שלכם הייתה מוכנה עברה רק חצי שעה. רגע, מה, לא מתפיחים את הבצק? אז זהו, שלא

|mako אוכל| פורסם07:26
פיצה בשר קריספית בתיק-תק (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.7319reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לבצק (2 פיצות בינוניות):

  • 400 גרם קמח לבן רגיל
  • כף שטוחה (10 גרם) שמרים
  • כפית מלח
  • כפית סוכר
  • 3 כפות שמן זית
  • 220 מ"ל מים חמימים (קצת פחות מכוס)

למלית:

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל בינוני, מקולף וקצוץ דק
  • 3-4 שיני שום, כתושות
  • כף פפריקה אדומה
  • 500 גרם בשר טרי טחון
  • 2 עגבניות בינוניות, מגוררות בפומפייה
  • מעט צ'ילי חריף
  • מעט עלי תימין
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור

להרכבת המנה:

  • ביצים

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-220 מעלות.

2מערבבים את כל מרכיבי הבצק במיקסר עם וו לישה כ-5 דקות, עד לקבלת בצק אחיד ומבריק.

3המלית: מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את שיני השום והפפריקה ומזהיבים מעט.

4מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך פירור במזלג, עד שהצבע שלו משתנה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.

5מבשלים 5 דקות, טועמים ומתקנים תיבול.

6מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשטחים עליה חצי מהבצק. מפזרים חצי מתערובת הבשר ומכניסים לתנור החם ל-10-15 דקות.

7מוציאים מהתנור, שוברים מעל את הביצים ומחזירים לאפייה נוספת לכמה דקות, לפי מידת העשייה שאוהבים. מגישים חם.

8מכינים באותו אופן את הפיצה השנייה (לחלופין, אפשר לאפות בטורבו את שתי התבניות יחד).

רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il