
פיצה בשר מהירהאם אתם מעדיפים לקרוא לזה לחמג'ון באמת שאין לנו בעיה, כל עוד תשימו לב שמרגע שהוצאתם את הקמח מהארון ועד שהארוחה שלכם הייתה מוכנה עברה רק חצי שעה. רגע, מה, לא מתפיחים את הבצק? אז זהו, שלא![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :לבצק (2 פיצות בינוניות):
למלית:
להרכבת המנה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-220 מעלות. 2מערבבים את כל מרכיבי הבצק במיקסר עם וו לישה כ-5 דקות, עד לקבלת בצק אחיד ומבריק. 3המלית: מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את שיני השום והפפריקה ומזהיבים מעט. 4מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך פירור במזלג, עד שהצבע שלו משתנה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים. 5מבשלים 5 דקות, טועמים ומתקנים תיבול. 6מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשטחים עליה חצי מהבצק. מפזרים חצי מתערובת הבשר ומכניסים לתנור החם ל-10-15 דקות. 7מוציאים מהתנור, שוברים מעל את הביצים ומחזירים לאפייה נוספת לכמה דקות, לפי מידת העשייה שאוהבים. מגישים חם. 8מכינים באותו אופן את הפיצה השנייה (לחלופין, אפשר לאפות בטורבו את שתי התבניות יחד). רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |