mako
פרסומת

הטיפ הגאוני ששינה את איך שאנחנו צורכים טחינה

דמיינו את עצמכם שופכים טחינה לסלט. מה הדבר הבא שאתם רואים את עצמכם עושים? התשובה היא אחת משתיים: או מלקקים את הקופסה משאריות הטחינה שנזלו (איכס, מגעילים!), או מחזירים אותה ככה לארון ושייחנק הבא שירצה להשתמש בטחינה הזאת. שתי האופציות, ובכן, לא להיט. אז מה עושים?

אוכל טוב
mako
פורסם:|עודכן:
טיפ טחינה
טיפ טחינה|צילום: ניר סבתו, mako אוכל
הקישור הועתק

מה הדבר הכי מעצבן בטחינה? הדביקות שהיא משאירה על האצבעות, כמובן. ולמה שטחינה תגיע לאצבעות אלא אם כן היא מטפטפת מתוך מנת שווארמה? אה, זה קל - כי אחרי ששופכים טחינה מקופסתה היא קבוע - קבוע! - נוזלת על הדפנות ומשאירה את הקופסה מלוכלכת. את האמת, זה לא קורה לכם משהו כמו 100 אחוז מהפעמים שאתם שופכים טחינה מהאריזה שבה קניתם אותה?

למרבה השמחה, גם למצוקה הזאת נמצא פתרון, והוא כל כך פשוט שאנחנו מתביישים שלא חשבנו עליו בעצמנו: קניתם טחינה? הסרתם את מכסה הפלסטיק? אל תסירו את עטיפת הניילון שמתחתיו, אלא קרעו במרכזה פתח בצורת "+" בעזרת סכין. יש? עכשיו הקופסה יכולה לשמש כמעט כמו בקבוק - וכולם יכולים למזוג ממנה טחינה במינון שיחפצו, בלי ללכלך את הקופסה או את האצבעות.

הנה, תסתכלו:

אם להודות על האמת, מעולם לא עצרנו לחשוב עד כמה התכונה הזאת של טחינה מעצבנת. בכל פעם מחדש קיללנו, אבל לרגע לא חשבנו שדברים יכולים להיות אחרת. מאז שגילינו את הטיפ הזה - שום סיכוי שנחזור אחורה, וכן, אנחנו גם יכולים לומר בבירור שצריכת הטחינה שלנו עלתה.

מצאתם טעות לשון?