תחרות פרסי האוכל 2011 | המסעדה הכשרה הטובה ביותר

אוכל
אוכל

המסעדה הכשרה הטובה ביותר

  • בחירת הגולשים

    אוליב ליף

  • בחירת הגולשים

    גשן

  • בחירת הגולשים

    דקה

  • בחירת הגולשים

    ליליות

  • בחירת הגולשים

    פאשה

  • בחירת הגולשים

    פריים גריל

אוליב ליף: בתוך מלון שרתון, עם נוף לים ומרפסת רחבה, השף צ'רלי פדידה עושה נפלאות קולינריות, המוגשות כמנות מפונפנות ומעוצבות לקהל של תיירים ולכל מי שמחפש חוויה כשרה ויוקרתית.
הירקון 115, 5219300־03

גשן: מסעדה שחרתה על דגלה את חוויית הסעודה המשותפת, שבה הסועדים חולקים מנות בשר המגיעות למרכז השולחן. העם דורש נתח חברתי, מיושן היטב.
נחלת בנימין 36, 5600766־03

ליליות: מסעדת שף בז'אנר הבשרי, שעל המטבח שלה מופקד השף נעם דקרס. מלבד האוכל המשובח, במסעדה פועל מיזם חברתי המכשיר בני נוער בסיכון לעבודה במטבח.
דפנה 2, 6965658־03

פאשה: מסעדה על טוהרת המטבח התורכי־אורפלי, שבמרכזה עומד הטאבון, המהווה את מוקד העניינים. בתוספת העיצוב אוריינטלי והתבלינים מסורתיים מתעוררים געגועים לימים שעוד אפשר היה לנפוש בתורכיה.
הארבעה 8, 5617778־03

פריים גריל: מסעדת בשרים המשקיפה לחוף הים של תל אביב, שבה הסועדים יכולים לבחור את נתחי הבשר ואת הכמות הרצויה בקצבייה הפועלת במקום.
הרברט סמואל 60 (מגדל האופרה), 5100266־03

Deca: מסעדה אלגנטית הממוקמת בתוך רחוב תעשייתי ומגישה תפריט כשר חלבי המורכב מדגים וממנות חלביות שמתמזגים כולם בתוך טעמים ים תיכוניים.
התעשייה 10, 5629900־03