אוכל
אוכל

ממולאים עם לימון פרסי

קישואים במילוי בשרי עם שילוב מושלם של חמצמצות לימונית ומתיקות טבעית

|לא צויין שם מקור| פורסם17:05
ממולאים עם לימון פרסי (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.821reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לקישואים ולמילוי:

  • 10 קישואים עגולים
  • 500 גרם בשר טחון
  • בצל, מגורר
  • כף פטרוזיליה קצוצה
  • כוס גריסי פנינה
  • כפית פפריקה
  • מלח
  • פלפל שחור

לרוטב:

  • בצל, קצוץ
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • 1 לימון פרסי, שטוף ומושרה במים כ-5 דקות
  • 1/2 לימון רגיל חתוך לפרוסות
  • 260 גרם (פחית) עגבניות מרוסקות
  • 2 כפות סילאן (או דבש)
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס מים חמים

אופן ההכנה:

1מתחילים עם הרוטב: מטגנים בסיר את הבצל להזהבה. מוסיפים את שיני השום, מערבבים ומוסיפים את הלימונים, העגבניות, הסילאן והתבלינים, ביחד עם חצי כוס מים חמים. מביאים לרתיחה ומורידים לבישול על אש קטנה.

2בינתיים, מרוקנים את תוכן הקישואים. מערבבים את כל מרכיבי המילוי וממלאים את הקישואים.

3מניחים את הקישואים בסיר עם הרוטב ומבשלים על אש קטנה כ-40 דקות (בסיר סגור).

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il