
מרק ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי עובד נהדר בכל מצב צבירה שתבחרו לו ובייחוד במרק סמיך, קטיפתי ושמנתי עם טעימים עדינים של חורף. פייר? התגעגענואיציק וזאנה|הכי טעים שיש| פורסם10/10/1407:56 ![]() תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת |
המצרכים :מרכיבים:
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים בסיר את החמאה והשמן. מוסיפים בצל, כרשה, שום, טימין, ארטישוק ירושלמי ותפו"א. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. 2מבשלים על אש גבוהה עד שהתפו"א והארטישוק מתרככים (כ-20 דקות). מוסיפים את השמנת, טוחנים עד לקבלת מרקם חלק. במידה והתקבל מרק סמיך מדי, מדללים על ידי הוספת נוזלים. מוסיפים אגוז מוסקט, מלח ופלפל לבן. 3ההגשה: במרכז הקערה מוזגים כפית שמנת מלמעלה. ניתן לטגן כרישה עד להזהבה, לסדר מעל למרק ולהגיש עם טוסטוני אשתנור. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |