
מרק טום-יאםמרק תאילנדי ייחודי עם קציצות עוף ברוטב קאריגיל משגב|הכי טעים שיש| פורסם14/05/1412:19 ![]() |
המצרכים :לציר:
לקארי:
לקציצות עוף:
להגשה:
אופן ההכנה:1הציר: שמים את כל חומרי הציר למעט הלמון גראס והג'ינג'ר בסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל שעה עד שעה וחצי. 2מוסיפים את הלמון גראס והג'ינג'ר ומבשלים חצי שעה נוספת. 3מסננים את הציר ושומרים על להבה נמוכה. 4הקארי: מחממים את קרם הקוקוס במחבת עמוקה וממיסים בפנים את הקארי. מוסיפים כף רוטב דגים, סוחטים פנימה את הלימון ומערבבים. מאחדים עם הציר ומביאים לרתיחה. 5קציצות העוף: שמים את כל מרכיבי הקציצות בקערה ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה. יוצרים קציצות קטנות ועגולות ומניחים במרק המבעבע. מבשלים כ-10 דקות. 6להגשה: מוזגים את המרק לקערה עמוקה ומוסיפים קציצות עוף. מוסיפים את הפטריות, עלי הבוק צ'וי, הנבטים והנודלס ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |