
משולשי פילו במילוי אנטרקוט ופלפלמתכון לבורקס ביתי ממולא בבשר, רק 20 דקות זמן עבודה ויש לכם ארוחה שלמה![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים במחבת את הפלפל כ-2-3 דקות. 2מוסיפים את רצועות האנטרקוט, מטגנים עוד כ-2 דקות נוספות, ומוסיפים את יתר המרכיבים (למעט הבצק). 3לוקחים עלה פילו, חותכים אותו לפס ברוחב של כ-8-10 ס"מ ומורחים בשמן. 4שמים קצת מהתערובת בקצה, מקפלים את הבצק למשולש שמכסה את המילוי, ואז ממשיכים לקפל למשולשים לכל אורך הבצק (קצת כמו שמקפלים דגל). מניחים בתבנית על נייר אפייה. חוזרים על הפעולה עד שנגמר המילוי. 5אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15-20 דקות, עד שהמשולשים מזהיבים הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |