אוכל
אוכל
מיני הכי טעים בצקים

משולשי פילו במילוי אנטרקוט ופלפל

מתכון לבורקס ביתי ממולא בבשר, רק 20 דקות זמן עבודה ויש לכם ארוחה שלמה

|mako אוכל| פורסם11:22
משולשי פילו - אחרי (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.613reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 פלפל שושקה חתוך קטן
  • קצת שמן לטיגון
  • 250 גרם אנטרקוט חתוך לרצועות דקות
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 50 גרם שקדים קצוצים
  • כף רוזמרין טרי קצוץ דק
  • מלח ופלפל שחור
  • 3-4 עלי פילו
  • שמן למריחת העלים

אופן ההכנה:

1מטגנים במחבת את הפלפל כ-2-3 דקות.

2מוסיפים את רצועות האנטרקוט, מטגנים עוד כ-2 דקות נוספות, ומוסיפים את יתר המרכיבים (למעט הבצק).

3לוקחים עלה פילו, חותכים אותו לפס ברוחב של כ-8-10 ס"מ ומורחים בשמן.

4שמים קצת מהתערובת בקצה, מקפלים את הבצק למשולש שמכסה את המילוי, ואז ממשיכים לקפל למשולשים לכל אורך הבצק (קצת כמו שמקפלים דגל). מניחים בתבנית על נייר אפייה. חוזרים על הפעולה עד שנגמר המילוי.

5אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15-20 דקות, עד שהמשולשים מזהיבים

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il