אוכל
אוכל
מיני הכי טעים בצקים

פחזניות עם קרם חציל וגבינות צאן

מי שרגיל לפחזניות בגרסתן המתוקה, ישמח לגלות שכשממלאים אותן בקרם חציל וגבינות התוצאה קרובה מאוד לאושר גדול. הכינו את שקי הזילוף

|הכי טעים שיש| פורסם17:25
פחזניות עם קרם חציל וגבינות צאן (תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת)
תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת
Rating:54reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לפחזניות:

  • 2/3 כוס חלב

  • קצת פחות מ-1/2 כוס מים
  • 125 גרם חמאה
  • כפית שטוחה מלח (7 גרם)
  • כפית שטוחה סוכר (7 גרם)
  • 150 גרם קמח
  • 4 ביצים גדולות

לקרם חציל:

  • 2 שיני שום

  • עלים משני ענפים של אורגנו טרי
  • 3/4 כוס חציל קלוי על אש גלויה ללא קליפה
  • 100 גרם גבינת עיזים חצי קשה 20% שומן
  • 4 כפות יוגורט עיזים 5% שומן
  • 1/2 לימון סחוט למיץ
  • טבסקו ירוק לפי הטעם
  • 250 מ״ל שמנת מתוקה 38% שומן
  • מעט מלח

אופן ההכנה:

1בסיר מביאים לרתיחה חלב, מים, חמאה, מלח וסוכר. כשהתערובת רותחת - מוסיפים את כל הקמח ובוחשים עד ליצירת בצק נטול גושים.

2מעבירים למיקסר ומערבלים עד שטמפרטורת הבצק יורדת מתחת ל-70 מעלות.

3מוסיפים את הביצים הטרופות בהדרגה ולשים עד שהבצק מגובש ומוכן.

4מחממים תנור ל-170 מעלות. מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן ורחב ומזלפים בצק בצורות עגולות על נייר האפייה (חשוב להקפיד על רווח בין הפחזניות, ושהחלק התחתון יהיה רחב יותר מהחלק העליון של הפחזנייה). אופים כ-20 דקות.

5קרם החציל: קוצצים את שיני השום ואת עלי האורגנו. טוחנים ביחד עם יתר המרכיבים מלבד השמנת ומסננים לתוך קערה.

6מקציפים את השמנת עם מעט מלח ומקפלים לתוך תערובת החציל והגבינה.

7הרכבת המנה: מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנתר קטן ומזלפים לתוך הפחזניות שהתקררו עד שהפחזניות מתמלאות ונעשות כבדות יותר. מגישים מיד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il