
המצרכים :לפחזניות:
לקרם חציל:
אופן ההכנה:1בסיר מביאים לרתיחה חלב, מים, חמאה, מלח וסוכר. כשהתערובת רותחת - מוסיפים את כל הקמח ובוחשים עד ליצירת בצק נטול גושים. 2מעבירים למיקסר ומערבלים עד שטמפרטורת הבצק יורדת מתחת ל-70 מעלות. 3מוסיפים את הביצים הטרופות בהדרגה ולשים עד שהבצק מגובש ומוכן. 4מחממים תנור ל-170 מעלות. מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן ורחב ומזלפים בצק בצורות עגולות על נייר האפייה (חשוב להקפיד על רווח בין הפחזניות, ושהחלק התחתון יהיה רחב יותר מהחלק העליון של הפחזנייה). אופים כ-20 דקות. 5קרם החציל: קוצצים את שיני השום ואת עלי האורגנו. טוחנים ביחד עם יתר המרכיבים מלבד השמנת ומסננים לתוך קערה. 6מקציפים את השמנת עם מעט מלח ומקפלים לתוך תערובת החציל והגבינה. 7הרכבת המנה: מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנתר קטן ומזלפים לתוך הפחזניות שהתקררו עד שהפחזניות מתמלאות ונעשות כבדות יותר. מגישים מיד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |