לפעמים צריכים להיות קצת יצירתיים בכל הנוגע לאוכל לילדים. זוכרים את הספגטי בתוך נקניקייה? הנה הגרסה שלי לרעיון, רק עם ספגטי וכדורי בשר. אף ילד לא יגיד לא למנה הזאת, ואם אתם רוצים להפוך אותה לבריאה יותר, אפשר להחליף את הבקר בעוף.

עכבישי פסטה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
עכבישי פסטה. מגניב! | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

זמן הכנה: 15 דקות
זמן הכנה כולל: 25 דקות
עלות: כ-42 שקלים

המרכיבים: 
500 גרם בשר טחון
1 בצל מגורר
חופן פטרוזליה קצוצה
2 כפות פירורי לחם, או 2 פרוסות לחם רטובות ומפוררות
1 ביצה
מלח ופלפל
חבילת פסטה מסוג לינג מס' 12, או פשוט ספגטי
שמן לטיגון (אופציונלי)

אופן ההכנה:

1. מערבבים ביחד את כל המצרכים למעט הפסטה.

2. לוקחים צרור של פסטה יבשה ויוצרים סביב המרכז שלה כדור בשר שנראה כאילו שופד על הפסטה. 

3. מבשלים בתוך סיר עם מים רותחים ומומלחים כ-7-10 דקות, תלוי בסוג הפסטה. 

4. מוציאים בזהירות את העכבישים ומטגנים במעט שמן את הקציצות, כדי להזהיב אותן מעט. אפשר גם לוותר על השלב הזה.

5. מגישים עם מעט קטשופ מעל, או כל רוטב אחר שאוהבים. 

* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> בשבוע שעבר הכנו סלט אטריות בחמאת בוטנים
>> כדורי גבינה של אביבה