
הכירו את הגולאש הפולנישכחו כל מה שידעתם על גולאש הונגרי ואמצו לחככם גולאש פולני חם ומזמין עם בונוס של לביבות תפוחי אדמה אפויות מתחתמגדלנה פטק-לוי|הכי טעים שיש| פורסם07/07/1411:26 ![]() צילום: מתוך הכי טעים שיש |
המצרכים :לגולאש:
ללביבות תפוחי אדמה (קרטופלך):
אופן ההכנה:1הגולש: חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים בשמן קנולה. מוסיפים את הפפריקה המתוקה ואת קוביות הבשר עד שהבשר משחים מעט. מוסיפים את השום וכוס מים רותחים עד שהם פחות או יותר מכסים את הבשר. מבשלים כשעה עד לריכוך. 2מוסיפים עוד חצי כוס מים, פלפלים חתוכים לקוביות, עלה דפנה ופלפל אנגלי ומבשלים יחד כ-10 דקות. 3מוסיפים את העגבניות הקלופות ומבשלים כ-5-10 דקות. מכבים את האש. מומלץ לאכול את התבשיל מספר שעות לאחר שסיים להתבשל כדי שהטעמים יתאחדו. 4לביבות תפוחי האדמה: על פומפיה דקה מגרדים לתוך קערה את הבצל ותפוחי האדמה. מוסיפים ביצה, קמח, שמן ותבלינים ומערבבים. 5מחממים תנור ל-180 מעלות. מעבירים את התערובת לתבנית אפייה משומנת ואופים בתנור במשך שעה עד להזהבת הבצק. המרקם מבחוץ צריך להיות קריספי ומבפנים רך. חותכים למשולשים ויוצקים את הגולש על הלביבות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |